2 φλυτζάνια βρασμένα κόκκινα φασόλια kidney
3 μανιτάρια
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. κέτσαπ
1 φέτα ψωμί γερμανικού τύπου
½ κ.γ. αλάτι
→ τα βάζουμε όλα στο μούλτι, μέχρι να βγει ένας χοντροκομμένος πολτός. Πλάθουμε μπιφτέκια (5-6) και τα βάζουμε σε λαδόκολλα.
Τα αφήνουμε -για όσο μπορούμε να περιμένουμε- στο ψυγείο (εγώ τα έβαλα για 20′).
Στη συνέχεια μεταφέρουμε τη λαδόκολλα με τα μπιφτέκια στη σχάρα του φούρνου και ψήνουμε στους 180ºC για 35-40′.
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πριν τα φάμε!
Πρόταση σερβιρίσματος: στύβουμε λεμονάκι από πάνω και τα τρώμε με σαλάτα!
-η βασική συνταγή εδώ: Χορτοφαγικά Μπιφτέκια (Veggie Burgers)
Only one thing missing, ICE (!) cold beer…:)
Πες μας τωρα οτι οι φωτογραφιες των φαγητων στο μπλογκ ειναι δικες σου να τρελαθουμε τελειως.
😀
εκτός από εξάσκηση μαγειρικής κάνω και φωτογραφίας!
you like?
αχ.. μου άνοιξες την όρεξη πάλι..
missUboth..
8) 😀
xxx
τελεια συνταγη! απλα υπαρχει ενα προβλημα. την εκανα οπως οι οδηγιες εκτος του οτι δεν το εβαλα στο ψηγειο γιατι δεν χωραγαν και το αφησα λιγο εξω και μετα το εβαλα στον φουρνο. επισης δεν εβαλα λαδοκολλα και εβαλα λαδι στο ταψι γιατι δεν ειχα. μου βγηκαν πολυ λεπτα και ψιλοκαηκαν στις ακρες.. δε μπορουσα να τα βγαλω πιο πριν γιατι δεν ειχε στερεωποιηθει μεσα. μηπως ξέρεις τι φταίει?
χμμ.. μηπως το μιγμα δεν ηταν αρκετα σφιχτο οταν τα επλασες? μηπως εβαλες φασολια απο κονσερβα χωρις να τα σουρωσεις, μαζι με το ζουμι τους? ισως να ηθελαν λιγο ψησιμο παραπανω σε λιγο χαμηλοτερη θερμοκρασια (εχει να κανει και με το φουρνο αυτο). επισης ισως να προσπαθησες να τα βγαλεις απο το ταψι ενω ηταν πολυ ζεστα ακομα.. ξερω γω, τι αλλο μπορει να φταιει?γενικα η συνταγη δεν εχει πολλα υγρα, οποτε τα μπιφτεκια θα επρεπε να ηταν αρκετα συμπαγη