250 gr αλεύρι
1 κούπα γάλα σόγιας
1 κούπα χυμό μήλου
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. λάδι
2 κ.γ. μπέηκιν πάουντερ
1 κ.γ. μαγιά ξηρή
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. κανέλα
λίγη πάπρικα, μοσχοκάρυδο και τζίντζερ σκόνη
μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας
→ Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ. Βάζουμε σ’ ένα τηγάνι να κάψει λίγο λάδι, και φτιάχνουμε τις τηγανίτες μας μία μία, ρίχνοντας λίγο από το μείγμα στο τηγάνι με μια κουτάλα. Τις ψήνουμε περίπου 1′ σε κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε με σιρόπι σφενδάμου (maple syrup) ή με μους μήλου!
Guten Appetit!
Τις έφτιαξα κι αυτές!(Και τα κρακεράκια DIY!)Βγήκαν τέλειες!!Της συνόδευσα με αγαύη και λίγη κανελίτσα επιπλέον!
yay!! 😀