Λαχανικά στο γουόκ

3 Jan

2 κρεμμύδια

4 σκ. σκόρδο

2-3 χούφτες φιστίκια

1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών φρέσκα

3 κόκκινες πιπεριές

2 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ

δενδρολίβανο, θυμάρι

τσίλι, μοσχοκάρυδο

500 gr μανιτάρια

χυμό από 1 λεμόνι

→ Βάζουμε το γουόκ στη φωτιά να κάψει καλά πριν ρίξουμε οτιδήποτε μέσα.  Ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι πρώτα και λίγο λάδι.

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, έπειτα προσθέτουμε τα σκόρδα, μετά τα φιστίκια, μετά τα λαχανάκια, τις πιπεριές και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε αρκετές φορές και μετά από 10′ περίπου ρίχνουμε τα μανιτάρια και στο τέλος το λεμόνι. Είναι τέλειο.

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: