Σνίτσελ σελινόριζας!

18 Jan

1 σελινόριζα

1 κούπα μπύρα

4-5 κ.σ. αλεύρι

1 κ.σ. διατροφική μαγιά

¼ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη

2 πρέζες κουρκουμάς (turmeric)

αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

φρυγανιά τριμμένη

→ Καθαρίζουμε τη σελινόριζα και την κόβουμε σε φέτες λεπτές (περίπου 1 εκατοστό πάχος).

Φτιάχνουμε το κουρκούτι: ανακατεύουμε την μπύρα με το αλεύρι και τα μπαχαρικά, ώστε να σχηματιστεί ένα παχύρρευστο, κίτρινο, αλμυρούτσικο μείγμα.

Βουτάμε τις φέτες της σελινόριζας μία μία πρώτα στο κουρκούτι, μετά στην τριμμένη φρυγανιά και μετά στο καυτό τηγάνι! Προσέχουμε το κουρκούτι να καλύψει εντελώς κάθε φέτα και η φρυγανιά επίσης. Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και σερβίρουμε με φρεσκοστυμμένο λεμόνι! Είναι ποοολύ καλό!

Advertisement

3 Responses to “Σνίτσελ σελινόριζας!”

  1. Tobiornottobi 1 30 January at 10:55 #

    The COATING is very tasty!! in german translater poooly sehr gut..!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Σνίτσελ σελινόριζας! | είσαι γυναίκα; μπές εδω - 0 18 June

    […] πηγη […]

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: