Vegg-salad!

10 Feb

75 gr ζυμαρικά (βίδες, πένες, ριγκατόνι ή κάτι παρόμοιο)

180 gr ρεβύθια βρασμένα

2 πρέζες κουρκουμά

1 μικρό κρεμμύδι

1 κ.σ. άνηθο φρέσκο ψιλοκομμένο

110 gr vegan μαγιονέζα

αλάτι, πιπέρι

→ Βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι να μαλακώσουν αρκετά, τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε και τα χτυπάμε στο μούλτι να γίνουν κομματάκια μεσαίου μεγέθους.

Πολτοποιούμε τα ρεβίθια.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο.

Bάζουμε τα υλικά όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπωλ κι ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε με κομμένα καρότα, πίκλες, ψωμάκια κλπ κλπ. Με την ανάλογη παρουσίαση, ενδείκνυται και για παιδικό πάρτυ!

Η συνταγή είναι παραλλαγή της συνταγής για “eggsalad” (“Eier”salat) από το βιβλίο Vegan Kochen für alle του Björn Moschinski.

One Response to “Vegg-salad!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vegan μπουφές « project: 365 vegan days - 1 22 April

    […] μπουφές είχε επίσης wraps  με vegg-salad, τα οποία εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt […]

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: