Χούμους ωμοφαγικό

3 Mar

2 κούπες φύτρα ρεβιθιού

3 κ.σ. ταχίνι

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.σ. ταμάρι

½ κρεμμύδι

λάδι, αλάτι, πιπέρι/πάπρικα

→ Τα χτυπάμε όλα στο μούλτι μέχρι τα λιώσουν εντελώς και.. σερβίρουμε!

Γρήγορο και πολύ χορταστικό. Ο μόνος χρόνος που απαιτείται ουσιαστικά είναι για το μούλιασμα των ρεβιθιών.
Έχω πάντως την εντύπωση, ότι αν μείνει στο ψυγείο, είναι πιο νόστιμο την επόμενη μέρα. Πειραματιστείτε με διάφορα μπαχαρικά ή προσθέστε στο μείγμα κάποιο μικρό λαχανικό. Καλή επιτυχία!

Η συνταγή είναι παραλλαγή της συνταγής για χούμους από το βιβλίο Χορτοφαγική Ωμοφαγία, της Φλώρας Παπαδοπούλου.

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: