Αβοκάντο σος

8 May

1 ώριμο αβοκάντο

~ 15 φύλλα μέντας (4-5 κλωνάρια)

½ λάιμ

½ κ.γ. τζίντζερ (φρέσκο ή σε σκόνη)

½ κ.γ. αλάτι

2 κ.σ. λάδι

→ Τα χτυπάμε όλα μαζί στο μούλτι μέχρι να γίνουν κρέμα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νεράκι.

Σερβίρουμε είτε ως finger food με μπαστουνάκια λαχανικών, με νάτσος, με καρδιές πολέντας, με κριτσίνια, κράκερς κλπ, ή πάνω σε σαλάτες (μμμ), ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αν σας αρέσει.. θα σας αρέσει πολύ! Το βρίσκω καταπληκτικό..

Καλή όρεξη!

One Response to “Αβοκάντο σος”

  1. Vegan Lou 1 8 May at 21:12 #

    Πολύ καλό φαίνεται.θα δοκιμαστεί asap!

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: