Πατάτες με πιπεριές

4 Jun

5-6 πατάτες 

2 πράσινες πιπεριές κέρατο

1 κόκκινη πιπεριά κέρατο

1 κρεμμύδι

1 κ.γ. τζίντζερ φρέσκο

300 gr μανιτάρια

½ λεμόνι

1 κ.σ. τοματοπελτές

½ κ.γ. κύμινο

½ κ.γ. κόλιανδρο

½ κ.γ. δενδρολίβανο

αλάτι, πάπρικα, λάδι

→ Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα μεσαίο ταψί.

Προσθέτουμε: τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τα μανιτάρια κομμένα στη μέση, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το τζίντζερ τριμμένο.

Ανακατεύουμε, βάζουμε λάδι κι αλάτι, πασπαλίζουμε τα μπαχαρικά, στύβουμε από πάνω το λεμόνι, και προσθέτουμε τον τοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νεράκι.

Βάζουμε σε μέτριο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας που και που. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.

Βγαίνει πάρα πάρα πολύ νόστιμο λόγω του τζίντζερ και του δενδρολίβανου! Δοκιμάστε το, είναι και πολύ απλό!

Καλή επιτυχία!

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: