Veggie burgers

5 Jun

1½ κούπα άσπρα φασόλια βρασμένα

1½ κούπα κιμάς από κουνουπίδι και καρπούς

4 λευκά μανιτάρια

1 μικρό κρεμμύδι

1 κ.σ. αμυγδαλοβούτυρο (αντικαταστήστε με φιστικοβούτυρο)

2 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. ξύδι

½ κ.γ. θυμάρι

1 κ.σ. λάδι

~ ½ κούπα φρυγανιά τριμμένη

→ Χτυπάμε στο μούλτι τα φασόλια, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι να γίνουν ενετλώς νιανιά.

Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε το μείγμα από το μούλτι και προσθέτουμε κι όλα τα άλλα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι το μείγμα να πλάθεται εύκολα.

Σχηματίζουμε μπιφτέκια και τα βάζουμε σε μια σχάρα στρωμένη με λαδόκολλα. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C και ψήνουμε για μισή ώρα.

Σερβίρονται και σκέτα με σαλάτα, ή πατάτες κλπ, αλλά τα προτιμάμε σε σάντουιτς!

Καλή επιτυχία!

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: