Sorbet!

21 Jun

½ kg παγωμένες φράουλες

½ κούπα σιρόπι φράουλα

τίποτα άλλο

→ Βγάζουμε τις φράουλες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε λίγη ώρα να ξεπαγώσουν ώστε να μην είναι εντελώς πετρωμένες ( θέλουμε να εξακολουθούν να είναι παγωμένες). Αν τις βάλουμε στο ψυγείο θα κρατήσουν μέχρι 2 ώρες.

Οι φράουλες πρέπει να είναι από πριν πλυμένες και καθαρισμένες.

Τις βάζουμε στο μπλέντερ και χτυπάμε 4-5 φορές, ή όσο χρειαστεί, μέχρι να θρυμματιστούν.

Έπειτα προσθέτουμε το σιρόπι και ξαναχτυπάμε 1-2 φορές ακόμα.

Έτοιμο!

Σερβίρουμε επί τόπου, με έξτρα σιρόπι αν θέλουμε. Δοκιμάστε να βάλετε και λίγο λικεράκι φράουλα αν έχετε. Βγαίνουν 3 μερίδες (2 μπάλες η καθεμία).

Καλή επιτυχία!

2 Responses to “Sorbet!”

  1. Jenny 1 22 June at 01:42 #

    mmmm. poli laxtaristo fenete! avrio kiolas tha vgalo tis fraoules apti katapsixi k tha to kanw alla mallon tha valw agave syrop giati den exw siropi fraoulas, pantws prepei na itan foveri embiria afto to xwrafi pou mazepsate tis fraoules, edw saloniki itan disevretes (biologikes) k panakrives)😦

    • 365vegandays 1 22 June at 09:20 #

      Άμα βάλεις σιρόπι αγάυης να βάλεις λιγότερο! Εγώ χρησιμοποίησα σιρόπι που έφτιαξα μόνη μου όταν έκανα την κομπόστα (δηλ. όχι τόσο πυκνό ή γλυκό).
      Το χωράφι με τις φράουλες ήταν πραγματικά φοβερή εμπειρία.🙂

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: