Γρανίτα καρπούζι

1 Jul

Καλοκαιρινή, δροσερή, γλυκιά και φτιάχνεται πανεύκολα.

Θα χρειαστούμε:

μία θήκη για παγωτά-ξυλάκια, όπως αυτή

ένα μίξερ, και φυσικά καρπούζι, καθαρισμένο από τα κουκούτσια, περίπου ένα πιάτο.

Βάζουμε τα καθαρισμένα κομμάτια του καρπουζιού σε ένα μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να λιώσουν.

Έπειτα βάζουμε τον πουρέ στις θηκούλες

και σκεπάζουμε με τα “ξυλάκια” τους

Βάζουμε στην κατάψυξη και αφήνουμε να παγώσει, τουλάχιστον 3 ώρες.

Έπειτα βγάζουμε, ξεκαπακώνουμε και τρώμε! Είναι τέλειο! Και δεν χρειάζεται καθόλου ζάχαρη, είναι πολύ γλυκό και δροσιστικό.

Καλή επιτυχία και καλό μήνα!

One Response to “Γρανίτα καρπούζι”

  1. johnny_volta 1 1 July at 17:07 #

    🙂

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: