Χάντρες

9 Jul

800 gr χάντρες καθαρισμένες
(~2 κιλά ολόκληρες)

2 κρεμμύδια

½ μάτσο μαϊντανό

1 ποτήρι χυμό τομάτας

1-2 σκ. σκόρδο

λάδι, αλάτι

→ Πρώτα απ’ όλα καθαρίζουμε τα φασόλια και μαζεύουμε τις χάντρες σε ένα μπωλ.

Έπειτα σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.

Προσθέτουμε τις χάντρες, την τομάτα, τον μαϊντανό κι αλατίζουμε. Προσθέτουμε και νεράκι κι αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για καμιά ώρα (ίσως και παραπάνω), μέχρι οι χάντρες να μαλακώσουν και να δέσει η σάλτσα τους.

Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο.

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Αγαπάμε τις χάντρες γιατί μας θυμίζουν τη γιαγιά!

Καλή επιτυχία!

Advertisement

2 Responses to “Χάντρες”

  1. dafni 1 9 July at 16:33 #

    Με χάντρες γίνινται, επίσης, καταπληκτικά λουκάνικα και σκέτα και με σέιταν!

  2. Jinxx 1 9 July at 23:32 #

    “Αγαπάμε τις χάντρες γιατί μας θυμίζουν τη γιαγιά!”

    ….

    Αγαπάμε…

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: