Πατάτες γιαχνί

10 Jul

1,5-2 κιλά πατάτες

1 ποτήρι χυμό τομάτας

3 κρεμμύδια

φρέσκο πιπέρι

λάδι, αλάτι

μερικά φύλλα δάφνης ή

3 πιπεριές κέρατο

→ Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα μέχρι να γίνουν διαφανή.

Έπειτα προσθέτουμε τις πατάτες χοντροκομμένες και τα υπόλοιπα υλικά και νεράκι. Το γιαχνί γίνεται παραδοσιακά με δάφνη, αλλά εμείς κάναμε την εναλλακτική βερσιόν με ψιλοκομμένες πιπεριές.Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να δέσει η σάλτσα τους.

Βγαίνει τέλειο φαγάκι και έτσι και αλλιώς.

Καλή όρεξη!

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: