Σκορδαλιά #1

15 Jul

..με ψίχα ψωμιού! Θα χρειαστούμε:

8-9 φέτες ψωμί ξεραμένες

4 σκ. σκόρδο (μεσαίες προς μεγάλες)

3 κ.σ. ξύδι

1 κ.σ. λεμόνι

½ κ.γ. αλάτι

~½ κούπα νερό

λάδι (όσο τραβήξει)

→ Βάζουμε το ψωμί σε νερό να φουσκώσει και να μαλακώσει.

Καθαρίζουμε τα σκόρδα, και τα βάζουμε με τα υπόλοιπα υλικά στο μούλτι. Προσθέτουμε και το μουλιασμένο ψωμί αφού το στύψουμε καλά και χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει κρέμα.

Σερβίρουμε με έξτρα λάδι και ψωμί για βούτα!

Καλή όρεξη!

Advertisement

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: