..με ψίχα ψωμιού! Θα χρειαστούμε:
4 σκ. σκόρδο (μεσαίες προς μεγάλες)
3 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. λεμόνι
½ κ.γ. αλάτι
~½ κούπα νερό
λάδι (όσο τραβήξει)
→ Βάζουμε το ψωμί σε νερό να φουσκώσει και να μαλακώσει.
Καθαρίζουμε τα σκόρδα, και τα βάζουμε με τα υπόλοιπα υλικά στο μούλτι. Προσθέτουμε και το μουλιασμένο ψωμί αφού το στύψουμε καλά και χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει κρέμα.
Σερβίρουμε με έξτρα λάδι και ψωμί για βούτα!
Καλή όρεξη!
any comments??