Ντάκος

16 Jul

3 παξιμάδια (ντάκους ή μισές κουλούρες)

3 ζουμερές τομάτες

7-8 ελιές ψιλοκομμένες και χωρίς κουκούτσια

1 κ.σ. κάπαρη

2 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

ρίγανη, θυμάρι

λάδι, αλάτι

→ Τρίβουμε τις τομάτες στον τρίφτη ή τις ψιλοκόβουμε σε μικρά μικρά κυβάκια.

Τις βάζουμε πάνω στους ντάκους με όλο το ζουμί τους κι από πάνω μοιράζουμε το κρεμμύδι, τις ελιές και την κάπαρη.

Νοστιμίζουμε με αλάτι, ρίγανη και θυμάρι και βάζουμε μπόλικο λάδι από πάνω. Αφήνουμε και λίγη ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.

Γίνεται τέλειος ντάκος. Καλή όρεξη!

One Response to “Ντάκος”

  1. elsa 1 16 July at 20:56 #

    Αγαπημένη συνταγή, κάθε μέρα μπορώ να τρώω ντάκο και να μην τον βαριέμαι!

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: