Τας κεμπάπ

29 Jul

½ κιλό μαγειρεμένο σέηταν
(λουκάνικα ή ρολό)

1 κρεμμύδι

2 σκ. σκόρδο

1 κονσέρβα τοματάκια ψιλοκομμένα

μπαχάρι τριμμένο

γαρύφαλλο τριμμένο

1 μήλο

2 κ.σ. ξύδι

φρέσκο τριμμένο πιπέρι

λάδι, αλάτι

→ Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα για 3′.

Προσθέτουμε το σέηταν κομμένο σε χοντρά κομμάτια. Μπορούμε είτε να χρησιμοποιήσουμε λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια των 2 εκατοστών, ή το ρολό για τα φιλετάκια σέηταν κομμένο σε μπουκιές.

Αφήνουμε το σέηταν να σιγοψηθεί για 15′  περίπου, ανακατεύοντας απαλά. Σβήνουμε με το ξύδι και τις ψιλοκομμένες τομάτες, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το μήλο κομμένο σε κομματάκια και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 20′. Προσθέτουμε και λίγο νεράκι.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με πιλάφι. Μιαμ μιαμ.

Καλή όρεξη!

Advertisement

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: