1 κρεμμύδι
1 πιπεριά φλωρίνης
½ μάτσο φρέσκο κόλιαντρο
2 κλωνάρια σέλερυ
1 σκ. σκόρδο
1 καυτερή πιπεριά
1 μικρό παντζάρι
λάδι, αλάτι
έξτρα τσίλι
→ Τα ψιλοκόβουμε όλα πολύ καλά (το σκόρδο το λιώνουμε και το παντζάρι το τρίβουμε στον τρίφτη) και τα ανακατεύουμε σε ένα μπωλ. Το παντζάρι μπορούμε να το βάλουμε βρασμένο ή ωμό.
Βάζουμε το μπωλ στο ψυγείο για 2-3 ώρες, να ενωθούν οι γεύσεις και να βγουν τα αρώματα. (όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο)
Τρώμε! Είναι φανταστική και ταιριάζει τέλεια με νάτσος.
Καλή επιτυχία!
any comments??