Salsa

15 Sep

3-4 τομάτες

1 κρεμμύδι

1 πιπεριά φλωρίνης

½ μάτσο  φρέσκο κόλιαντρο

2 κλωνάρια σέλερυ

1 σκ. σκόρδο

1 καυτερή πιπεριά

1 μικρό παντζάρι

λάδι, αλάτι

έξτρα τσίλι

→ Τα ψιλοκόβουμε όλα πολύ καλά (το σκόρδο το λιώνουμε και το παντζάρι το τρίβουμε στον τρίφτη) και τα ανακατεύουμε σε ένα μπωλ. Το παντζάρι μπορούμε να το βάλουμε βρασμένο ή ωμό.

Βάζουμε το μπωλ στο ψυγείο για 2-3 ώρες, να ενωθούν οι γεύσεις και να βγουν τα αρώματα. (όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο)

Τρώμε! Είναι φανταστική και ταιριάζει τέλεια με νάτσος.

Καλή επιτυχία!

Advertisement

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: