Αβοκάντο τζατζίκι

17 Oct

1 αβοκάντο

2 μέτρια αγγούρια

1-2 σκ. σκόρδο

2 κλωνάρια άνηθο

¼ κούπας ταχίνι

λάδι, αλάτι

→ Πρώτα καθαρίζουμε τα αγγούρια και τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη. Έπειτα τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν το νερό τους.

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο με το σκόρδο. Προσθέτουμε σιγά σιγά το ταχίνι και λίγο λάδι να αφρατέψει.

Έπειτα προσθέτουμε τον άνηθο και τη μισή ποσότητα από τα τριμμένα αγγούρια και χτυπάμε άλλη μια φορά.

Βάζουμε το μείγμα σε μπωλ και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα τριμμένα αγγούρια.

Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και έτοιμο! Βγαίνει τέλειο.

Καλή επιτυχία!

Advertisement

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: