Μπιφτέκια φύτρων

4 Nov

1 ποτήρι φύτρα ροβίτσας

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

1 πιπεριά (κίτρινη)

1 κ.σ. κάρυ

1 κ.σ. σάλτσα σόγιας

½ λεμόνι

4 κ.σ. αμύγδαλα τριμμένα

4 κ.σ. ηλιόσπορος

2 κ.σ. διατροφική μαγιά

½ κούπα νιφάδες βρώμης

→ Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα φύτρα.

Τα βάζουμε σε ένα μίξερ μαζί με όλα τα υλικά και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Βγάζουμε το μείγμα από το μίξερ και το αφήνουμε καμιά ώρα να τραβήξει τα υγρά του.

Έπειτα πλάθουμε μπιφτέκια και τα ψήνουμε για 2′ από κάθε πλευρά σε τηγάνι, ίσα να σταθεροποιηθούν. (ή τα βάζουμε σε μέτριο φούρνο για κάνα 20′).

Έτοιμα να τα φάμε. Σερβίρουμε σε φρέσκα ψωμάκια με τομάτα, μουστάρδα και γκουακαμόλε!

Καλή επιτυχία!

any comments??

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: