Μπισκοτάκια αμυγδάλου

29 Mar

Αν φτιάξουμε γάλα αμυγδάλου θα μας περισσέψει κάμποσος πολτός από τα τριμμένα και σουρωμένα αμύγδαλα.Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτόν τον πολτό;
Ιδέα νούμερο 2: μπισκοτάκια

1½ κούπα αλεύρι

1 κούπα αμυγδαλοπολτός

1 κ.γ. baking podwer

2 κ.σ. λάδι

2 κ.σ. λιναρόσπορος τριμμένος

½ κούπα φυτικό γάλα

3 κ.σ. ζάχαρη

3 κ.γ. κακάο

λίγη βανίλια

ελάχιστη κανέλα και τζίντζερ σε σκόνη

→ Ομοίως με τα κρακεράκια, πανεύκολη η εκτέλεση: τα ζυμώνουμε όλα μαζί σε μια ομοιόμορφη μπάλα, σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια και τα πατάμε με τις παλάμες μας στο ταψί, πάνω σε λαδόκολλα.

Ψήνουμε στους 180°C για ~20′.

Καλή επιτυχία!

any comments??